PvdA organiseert circus voor en door kinderen!

8 februari 2019

Over een paar weken is het voorjaarsvakantie. Een week waarbij kinderen even lekker een week vrij hebben. Veel leuke dingen om te doen in de vakantie kosten geld en een leuk uitje is niet altijd voor iedereen mogelijk. Daarom organiseert de PvdA Katwijk in samenwerking met De Wilbert een voorstelling van jeugdcircus Atleta.

Atleta is een circus wat al sinds 1960 bestaat en dus al ruim 50 jaar met veel succes voorstellingen geeft door heel Nederland. De artiestengroep bestaat uit jongens en meisjes uit Warmond en omgeving tussen de 7 en 17 jaar. Ze worden begeleid door een groep vrijwilligers om tijdens de voorstellingen te kunnen koorddansen, jongleren en trapeze-acts te kunnen neer zetten.

Het doel van de middag is om kinderen, waarbij een uitje misschien niet altijd even vanzelfsprekend is, een leuke middag te bezorgen. Uiteraard zonder politiek, gewoon gezelligheid. Ook een ouder/begeleider of vriend(innet)je zijn van harte welkom. De voorstelling vindt plaats in de grote zaal van De Wilbert, zodat ook bewoners gezellig kunnen aansluiten. De toegang is uiteraard gratis. En er wordt gezorgd voor wat lekkers.

Kent u kinderen die graag zouden komen? Nodig ze uit!
Graag even aanmelden via [email protected], zodat bekend is hoeveel kinderen er komen.

Waar en wanneer?
• De Wilbert, Overrijn 7, Katwijk
• 27 februari, vanaf 15.15 uur (start programma 15.30 uur)
• Meer informatie: www.pvdakatwijk.nl