Twee Katwijkers op kieslijsten PvdA

4 maart 2023

15 maart staan de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen op de kalender. Evenals in 2019 is Katwijk vertegenwoordigd op de kieslijsten, met ditmaal Marieke Keyzer en Matthijs van Tuijl als kandidaten voor de Provinciale Staten en het Hoogheemraadschap Rijnland.

Marieke Keyzer staat op plek 15 van de lijst voor de Provinciale Staten en is bestuurslid bij PvdA Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Marieke benadrukt hoe belangrijk de komende verkiezingen ook zijn voor onze gemeente: “Voor Katwijk is de provincie zó belangrijk: hoeveel er betaalbaar gebouwd wordt, hoe we omgaan met de N206 en het groen, maar ook of de bussen blijven rijden”

Matthijs van Tuijl is plek 20 op de lijst voor het Hoogheemraadschap Rijnland toebedeeld. Matthijs kennen we natuurlijk als onze fractievoorzitter, maar ziet graag de leer uit Katwijk doorgetrokken worden naar regionaal niveau. Matthijs: “Juist in Katwijk kunnen we elke dag zien hoe belangrijk het is goed te zorgen voor de natuur en de bescherming tegen het water. In het waterschap zet de PvdA zich daarvoor in!”

“Voor Katwijk is de provincie zó belangrijk”

Stem 15 maart groen, sociaal en eerlijk voor zowel provincie als hoogheemraadschap. Stem Partij van de Arbeid!