Secretaris

Alinda Wolthuis

“De PvdA luistert, staat voor haar woord en heeft het lef om kritisch te zijn.”
Alinda Wolthuis

Over Alinda Wolthuis

Alinda@pvdakatwijk.nl

Ik ben opgegroeid in Groningen, maar woon nu alweer jaren in Valkenburg. Samen met mijn man heb ik een bedrijf op het gebied van wetenschaps- en techniekcommunicatie. Ik vind het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn: de samenleving maak je tenslotte met zijn allen. Daarom zet ik me in voor Veilig Verkeer Nederland in Katwijk en natuurlijk voor de PvdA, al acht jaar als partijsecretaris.

Eerder heb ik mij op dezelfde manier ingezet voor onder meer de Wijkraad Valkenburg (8 jaar), de bibliotheek in Valkenburg, veiliger verkeer in Valkenburg en tégen de plannen voor maatschappelijke opvang in Valkenburg.

Ik ga voor een eerlijke, veilige samenleving met kansen voor iedereen. Voor een solidaire samenleving, waar iedereen naar vermogen aan bijdraagt. Voor een samenleving die vooruit wil en waarin elke burger wordt gehoord en gerespecteerd en we omzien naar elkaar. Daar wil ik voor strijden, in een gezonde gemeente met goed onderwijs, waar geen plaats meer is voor armoede.

De PvdA Katwijk is een club van bouwers. Géén loze beloften, géén gekonkel achter gesloten deuren, maar staan voor je woord en gewoon hard werken. Elke dag opnieuw. Daar hou ik van.