Kandidaat #19

Erwin Stolk

"Respect voor elkaar."
Erwin Stolk

Over Erwin Stolk

Ik ben in Rijnsoever in Katwijk opgegroeid, maar inmiddels woon ik in Katwijk aan de Rijn. Sinds 1990 ben ik actief voor de PvdA in Katwijk. Eerst een jaar als secretaris, vervolgens acht jaar als voorzitter en drie als raadslid, waarvan twee als fractievoorzitter.

Jarenlang heb ik diverse functies gehad bij de overheid, rijk en gemeente, waardoor ik een goed overzicht heb op hoe de gemeente werkt en wat de gemeente voor haar inwoners en bedrijven kan betekenen. Daarnaast ben ik actief geweest voor de Katwijkse Reddingsbrigade en als coach en trainer in de jeugd van FC Rijnvogels.

Nu ben ik werkzaam als Plaatsvervangend Directeur/Hoofd Organisatiestaf bij Logius, de dienst die de elektronische dienstverlening van de overheid verzorgt.

Ik zet me in voor de PvdA, omdat ik geloof in een samenleving waarin mensen elkaar iets gunnen en waar we allemaal gelijke kansen hebben om iets moois van het leven te maken. Daarbij is de gelijkwaardigheid van de mensen belangrijk, ongeacht ieders geloofsovertuiging, als de basis van een beschaafde samenleving.