Plaatsvervangend Gewestelijk Afgevaardigde/ Kandidaat #7

Jan Haasnoot

“Ook voor ondernemers."
Jan Haasnoot

Over Jan Haasnoot

Ik ben geboren en getogen in Katwijk, waar ik nu 63 jaar woon. Al jaren ben ik verbonden aan de fractie van de Partij van de Arbeid, 14 jaar lang als raadslid en daarna als steunfractielid.

In het verleden was ik werkzaam als Assistent Accountant en boekhouder en daarnaast ben ik jaren bestuurslid geweest van de welzijnsorganisaties in Katwijk. Tegenwoordig ben ik ondernemer in de horeca en eigenaar van Café Boeien in Katwijk aan Zee.

Ik vind het belangrijk dat de gemeente de horeca en het toerisme in Katwijk actiever stimuleert. Daarom is het zaak dat bijvoorbeeld parkeerbelasting en toeristenbelasting daadwerkelijk worden ingezet worden voor de ontwikkeling van parkeren en toerisme in Katwijk. Ook de mogelijkheid tot zondagsopenstelling is een belangrijke factor daarin.

Politiek is van de burger en daarom probeer ik zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de vele onderwerpen die de revue passeren in de gemeenteraad. Als Katwijker ben ik nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de gemeente en daarom blijf ik nu eenmaal niet graag langs de zijlijn staan.