Eindelijk duidelijkheid: SKA kan doorgaan dit jaar

Door Matthijs van Tuijl op 2 september 2023

⚡Het heeft veel te lang geduurd, maar SKA kan doorgaan dit jaar met Oud en Nieuw. Na voor de zomer al heel veel uren vergaderen is er donderdagavond eindelijk toestemming gekomen van de gemeenteraad.
🌹Waar het om ging? Om 15.000 euro voor een evenement wat al jaren heel goed werkt, wat Katwijk veilig houdt en jongeren een plek geeft rondom en tijdens de jaarwisseling.
😅 De burgemeester en wethouders (DURF, SGP, CU) wilden het evenement gaan aanbesteden en maar eens gaan kijken wie het wilde organiseren. Hierdoor zou het voor SKA echt onmogelijk zijn geworden. Matthijs van Tuijl (Fractievoorzitter): ‘Onbegrijpelijk vinden wij als PvdA. Iets wat werkt moet je niet zomaar weggooien.’
🗣 Gelukkig na heel veel praten besloot een meerderheid van de gemeenteraad anders. Een enorme tijdverspilling en veel politiek gedoe dus. De PvdA is altijd duidelijk geweest: SKA moet door gaan. Wij zijn er weer bij met oud en nieuw, jij ook?
🕙 Overigens helemaal geen duidelijkheid voor de jaren erna, dus volgend jaar gaan we dit hele circus weer opnieuw doen.

Matthijs van Tuijl

Matthijs van Tuijl

Mijn naam is Matthijs van Tuijl en ik ben trots de fractievoorzitter van de PvdA in Katwijk te mogen zijn. Katwijk is de gemeente waar ik geboren en opgegroeid ben. Het is de plek waar ik me altijd thuis heb gevoeld en waar vrienden en familie wonen. Ik ben nu 35 jaar en in die

Meer over Matthijs van Tuijl