28 | Voorzitter PvdA Katwijk

Erwin Stolk

"Het mag een stuk levendiger worden, dat maakt het ook gewoon gezellig om in Katwijk te zijn."
Erwin Stolk

Over Erwin Stolk

Ik ben in Rijnsoever in Katwijk opgegroeid, maar inmiddels woon ik in Katwijk aan de Rijn. Sinds 1990 ben ik actief voor de PvdA in Katwijk. Eerst een jaar als secretaris, vervolgens acht jaar als voorzitter en drie als raadslid, waarvan twee als fractievoorzitter.

De komende jaren moet er veel aandacht zijn voor betaalbare woningbouw en toegankelijke zorg dichtbij mensen. En het mag een stuk levendiger worden, dat maakt het ook gewoon gezellig om in Katwijk te zijn.

Jarenlang heb ik diverse functies gehad bij de overheid, rijk en gemeente, waardoor ik een goed overzicht heb op hoe de gemeente werkt en wat de gemeente voor haar inwoners en bedrijven kan betekenen. Daarnaast ben ik zo’n actief geweest voor de Katwijkse Reddingsbrigade, zo’n 15 jaar, en als coach en trainer in de jeugd van FC Rijnvogels. Namens de PvdA was ik de afgelopen jaren actief bij het Hoogheemraadschap Rijnland en inmiddels in het bestuur van de afdeling Katwijk.

Ik zet me in voor de PvdA, omdat ik geloof in een samenleving waarin mensen elkaar iets gunnen en waar we allemaal gelijke kansen hebben om iets moois van het leven te maken. Daarbij is de gelijkwaardigheid van de mensen belangrijk, ongeacht ieders geloofsovertuiging, als de basis van een beschaafde samenleving.

Erwin is voorzitter van onze afdeling. Voor vragen aan het bestuur, stuur ons vooral een mailtje op [email protected]